Penedès Marítim TV

dijous, 5 de desembre del 2013

Carnaval Cunit: "Mascarotas solidaris!"

" Un dels moments més emotius de la 26a edició del Carnaval de Cunit va ser quan el grup dels Mascarotas van rebre el segon premi de carrosses locals i van dir que el destinarien al banc d'aliments del municipi. Aquesta colla jove, passats uns mesos, ja ha destinat el seu premi amb productes pel banc d'aliments de Cunit i aquesta setmana seran repartits a les famílies. 

Darrere de cadascuna de les persones que surten al carnaval hi ha una història que de ben segur són dignes de ser explicades. La participació d'algunes persones la tenen com a regal de Nadal, altres treballen durant vacances per poder pagar la quota de la colla, uns estalvien tot l'any per poder participar... per això i per tot el treball que té cada colla el carnaval és tan gran. A més tota aquesta gent fa possible cada edició del carnaval participant en tots els esdeveniments durant tot l'any per a què el Carnaval de Cunit mai s'acabi. Tot això fa que el valor afegit del nostre carnaval sigui incalculable. 

Si a tot això afegim aquest gest dels Mascarotas, estem aconseguint que sigui tot més que una festa; com així ho sentim a Cunit. Des de la Comissió aplaudim l'acció d'aquest colla jove ajudant a les families cunitenques més necessitades. A més ens agradaria dir que, SÍ, que són gent jove els que han tingut aquesta meravellosa idea. Pels Mascarotas "és un plaer ajudar a famílies de Cunit que necessiten menjar, ja que passar gana és molt dur i convidem a tothom a donar un cop de mà".
Amb paraules no es pot valorar aquesta donació dels Mascarotas, segur que les famílies estan molt agraïdes. A Cunit comptem amb colles impressionants i ells són una de elles! Som-hi colles que ja queda menys per Carnaval i nosaltres ja estem treballant a tope per a què sigui inoblidable. Salutacions carnavalers!  "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada