Penedès Marítim TV

dijous, 5 de desembre del 2013

Comencen les gravacions del documental col·laboratiu “Veus de Cubelles”

El projecte, que està subvencionat per la Diputació de Barcelona, està coordinat per la regidoria de Participació Ciutadana

El passat 30 de novembre van començar les gravacions pels carrers de Cubelles del documental que portarà per nom “Veus de Cubelles”. La iniciativa, que parteix de la regidoria de Participació Ciutadana, pretén obtenir i recollir la radiografia de la Cubelles d’avui en dia través dels testimonis de diversa ciutadania obtinguts per un equip de col·laboradors joves que estan confeccionant un audiovisual.

Per tal d’impulsar l’activitat s’ha constituït un equip de col·laboradors format per una historiadora, una periodista, un professional del món audiovisual i una coordinadora que estan portant endavant el projecte, definint els perfils i seleccionant els cubellencs i cubellenques que puguin donar una visió del dia a dia del municipi, des de la naturalitat de les diverses visions personals. L’objectiu d’aquest treball, finançat per la Diputació de Barcelona, és que sigui col·laboratiu i dinàmic per tal que reculli la pluralitat de veus cubellenques a través d’experiències particulars.

Castell de CubellesPer tal d’implicar el màxim de ciutadania, s’ha contactat amb l’institut Les Vinyes, per tal que els joves de 3r o 4t facin la plasmació gràfica d’un mural que pugui ser la imatge i la caràtula del documental. A més, s’està en un procés creatiu on músics amateurs del poble estan composant una melodia que serveixi de fil musical. En aquest moment hi participen diverses joves veus, un saxo, un guitarrista i un pianista que actualment està estudiant al conservatori. La idea és que musicalment el documental incorpori també diversos estils musicals com la fanfàrria, el jazz, el flamenc i el rap, que responen a la pluralitat de gustos musicals que podem escoltar pels carrers i places de la vila.

Està previst que el documental s’enregistri i editi durant aquest mes de desembre i sigui presentat al públic durant el primer trimestre del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada