Penedès Marítim TV

dijous, 5 de desembre del 2013

Exposició dels cartells de Carnaval a la BMMM!

Tothom qui vulgui podrà votar a través del telèfon mòbil i de Facebook el cartell de l'edició de 2014.

El Carnaval de Cunit continua escalfant motors. Un cop finalitzat el període per a la presentació dels cartells del  Concurs per a l’elecció del que serà la imatge del 27è Carnaval de Cunit, es realitzarà una mostra amb les 11 obres presentades.


Es tracta d’una exposició que romandrà a la Biblioteca Marta Mata a partir del 5 de desembre i fins el divendres 20 d’aquest mateix mes i, que de forma interactiva, permetrà a tothom qui ho desitgi, votar l’obra que més li agradi a través del telèfon mòbil (a la pàgina de Facebook del Carnaval de Cunit).

En total són 11 els dissenys presentats i es podrà votar fins el dia 23 de desembre i després el jurat escollirà el guanyador.
Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, destaca que “El Carnaval de Cunit dóna ara un pas més amb l’elecció del cartell que serà la imatge de la propera edició d’aquesta festa tan nostra, però que alhora és tan oberta i acollidora com ho demostra el fet que és un esdeveniment seguit en les xarxes socials per més de 1.700 persones. Per això i per a ser un dels trets identificatius de Cunit, l’ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya que declari el Carnaval de Cunit com a festa d’interès turístic”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada