Penedès Marítim TV

dimarts, 1 d’octubre del 2013

Cunit divulga el seu patrimoni en les Jornades Europees del passat cap de setmana

Concretament a Cunit, els participants van visitar els béns patrimonials del centre del municipi en una ruta guiada i comentada, que va comptar amb la col·laboració del Grup d'Estudis Delmacio de Cunito i dels Amics del Castell de Cubelles.


Cunit va participar en les Jornades Europees pel Patrimoni oferint una ruta pel seu terme que dóna a conèixer el nostre patrimoni.
L’itinerari va sortir de Cubelles tot passant per Mas Guineu i Mas d’en Pedro i visitant la Masia va arribar a Cunit pel vessant marítim en un recorregut fácil, planer i amb molt poc desnivell. Va ser un bon moment en què un total dexxx participants van poder gaudir de bonics racons dels dos municipis del Penedès Marítim i els seus respectius elements característics pel que fa al patrimoni, tant arquitectònic com natural, de cadascuna de les localitats.
Concretament a Cunit, els participants van visitar els béns patrimonials del centre del municipi en una ruta guiada i comentada, que va comptar amb la col·laboració del Grup d’Estudis Delmacio de Cunito i dels Amics del Castell de Cubelles.
El punt i final de l’itinerari a Cunit va ser la visita, per dins i per fora, de l’absis romànic de l’església Sant Cristòfol de Cunit, datat del segle XII. Per la seva situació és l’exemplar construït més proper al mar.
Jaume Casañas, regidor de Turisme, apunta que “Formar part de les Jornades Europees pel Patrimoni ens ha permès divulgar els notres elements patrimonials. Des de la regidoria, aprofitarem qualsevol oportunitat per continuar donant a conèixer el nostre poble i per a reforçar la nostra identitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada