Penedès Marítim TV

dijous, 3 d’octubre del 2013

L'Ajuntament de Cunit licita la gestió del bar-cafeteria i els serveis complementaris del Centre Cívic Cal Cego

L'Ajuntament de Cunit ha convocat la licitació del contracte per a la gestió i explotació del bar-cafeteria de l'equipament comunitari municipal Centre Cívic de la Masia Cal Cego.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 18 d’octubre a l’OAC de l’Ajuntament de Cunit.


El contracte de concessió és per 6 anys i inclou els serveis de bar-cafeteria (amb la terrassa), neteja de tot l’equipament, vigilància i actuacions de dinamització.

L’equip de govern, sensible amb l’actual situació econòmica, ha acordat establir un cànon simbòlic pels tres primers anys de concessió. El cànon fixat pel primer any és de 300 €/any, 600 €/any pel segon i, pel tercer una quantitat anual de 1.200 €. La resta del contracte serà millorable a l’alça segons les propostes dels licitadors.
A càrrec del concessionari aniran els consums i despeses generades per l’explotació dels serveis així com les inversions establertes en el plec i les que determini el concessionari en les seves propostes.
Les proposicions juntament amb els documents corresponents hauran de lliurar-se en el Registre General d’aquest Ajuntament, c. Major, 12, en horari d’atenció a la ciutadania  (De dilluns a divendres de 8.30h a 14.00h) durant el termini de licitació que és de 15 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci de licitació al BOPT.  
El Centre Cívic Cal Cego és un equipament comunitari que està en marxa des de l’any 2007 i està adscrit a la regidoria de Relacions Ciutadanes. El centre ofereix espais i projectes per al desenvolupament d’activitats socials, cíviques, culturals i de lleure i, també esdevé un lloc de trobada per a tota la ciutadania i per als col·lectius veïnals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada