Penedès Marítim TV

dimecres, 2 d’octubre del 2013

L'Ajuntament de Cunit veu positiu l'anunci de rebaixa dels peatges de la c32

L'alcaldessa considera que s'ha de continuar treballant per a la gratuïtat del tram Sitges-El Vendrell.



L’Ajuntament de Cunit valora positivament l’acord entre la Generalitat de Catalunya i la concessionària d’autopistes Abertis de rebaixar el preu dels peatges de la C32 i de la C33.
Pel que fa al nostre territori, Cunit rebrà el benefici de la rebaixa de la barrera de Vallcarca i l’accés a la c32 per Cubelles, dels 8,47€ actuals als 4,65 € en tot el recorregut fins a Barcelona, a partir de l’1 de gener de 2014.
L’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, ha destacat aquest matí als micròfons de Ràdio Cunit que “D’entrada considerem que és una bona notícia per la ciutadania de Cunit que utilitza aquesta via i a més, com a ciutat ens fa més accesibles i permet que Cunit sigui més competitiu com a possible lloc d’instal·lació d’empreses i d’inversions externes”.
Montserrat Carreras ha apuntat també que “És cert que no hem aconseguit totes les reivindicacions com la gratuïtat dels trams interns El Vendrell – Cunit, però almenys aquest anunci és un primer pas. Cal dir que, des de que es va obrir la c32 al pas per Cunit, és la primera vegada que un Govern de la Generalitat anuncia una rebaixa en els peatges. Evidentment, a partir d’aquí, qualsevol acció que millori la situació actual serà benvinguda”.
L’alcaldessa ha firmat també que: “Els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès continuarem treballant per aconseguir la gratuïtat del tram Sitges-El Vendrell”.
Aquests descomptes s’aplicaran el dies laborables, de dilluns a divendres, a tots els vehicles que utilitzin el sistema de pagament “Teletac”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada