Penedès Marítim TV

divendres, 6 de setembre del 2013

5è Aniversari del Centre Cívic Els Jardins

El proper dissabte 7 de setembre tindrà lloc la commemoració del cinquè aniversari del Centre Cívic Els Jardins

Els actes de celebració del 5è aniversari de l'equipament començaran a les 18h amb la benvinguda per part de l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras i del president de l'Associació de Veïns i Propietaris El Gladiol, Antonio Pasadas. 
Tot seguit, hi actuaran l' Agrupació Sardanista de Cunit i l'agrupació Petits Dansaires de Cunit.

A les 18.30h, el regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, oferirà la Xerrada 'Orígens dels Jardins de Cunit'. En acabar, hi haurà actuacions de les entitats: Coro Aires Nuevos de Cunit, Casa de Andalucía del Baix Penedès de Cunit i Pasión flamenca.
D´ençà de la seva inaguració, aquest centre cívic ha estat referència de cursos organitzats i impartits amb el suport de tots els veïns, així com  lloc d´esbarjo per a tots els ciutadans.
En paraules del regidor de turisme i patrimoni en Jaume Casañas: 'és molt important que els barris s´integrin en el nostre model de municipi i que formin part de la imatge conjunta d´aquest. Són cinc anys d'un centre que dinamitza tot aquest barri i a les persones que hi participen amb tallers, cursos i activitats dels veïns. Des d´aquí, vull felicitar a l'associació de veïns per la seva bona voluntat i la predisposició'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada