Penedès Marítim TV

dijous, 12 de setembre del 2013

Comença el curs escolar 2013-2014

Inici del curs als centres escolars del municipi

Com a la resta del país, avui s’ha iniciat el curs escolar 2013-2014 als centres educatius del municipi de Cunit. Les escoles de primària Solcunit, Pompeu Fabra i Els Cossetans, així com l’Institut d’Educació Secundària Ernest Lluch han obert les seves portes per acollir a l’alumnat d’aquest nou curs acadèmic.

Sumant l’alumnat de l’escola d’adults municipal, el qual començarà els curs escolar el proper 19 de setembre, i els infants de l’escola bressol municipal, més de 2000 persones del municipi es formen en els diferents àmbits i centres de Cunit. A aquest total cal afegir l’alumnat de l’Escola de Música i d’altres propostes formatives com la UEC o l’alumnat de la programació formativa desenvolupada des del Departament de formació i ocupació de l’Ajuntament de Cunit.
En paraules del regidor d’ensenyament, en Jaume Casañas, “des de l’Ajuntament de Cunit sabem que afrontar aquest nou curs escolar es tracta d’un repte immens per a tota la comunitat educativa. És per això que ens posem a la disposició de tots els agents implicats i agraïm l’enorme tasca dels centres educatius i del seu personal en un context tant complicat”.
En aquest sentit, l’Ajuntament de Cunit està entregant la primera remesa de llibres de text objecte de subvenció a més de 120 famílies del municipi i s’han redoblat esforços per tal d’assegurar el servei de transport escolar per a totes aquelles famílies que ho han sol·licitat. “Tot això amb l’objectiu de facilitar en la mesura del possible la feina dels centres escolars i de les famílies de Cunit”, afirma Casañas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada