Penedès Marítim TV

divendres, 6 de setembre del 2013

Que no se t'escapin!

Nous cursos de formació i noves activitats de lleure i oci al municipi de Cunit Comencem el nou curs escolar amb una nova oferta de formació, oci i lleure dirigida a la ciutadania de Cunit. A la Guia de Formació i Oci 2013-2014 podreu trobar tota la informació sobre els diferents cursos i activitats que s´ofereixen des de les diferents dependències i àrees municipals, el SOM Cunit, l?Escola de Formació Dolors Paul, els Centres Cívics, i el Casal de la Gent Gran, entre d´altres.

Pel que fa a la FORMACIÓ I L’OCUPACIÓ, les inscripcions es podran fer efectives a partir del 5 setembre de 2013 fins 15 dies abans de l’inici del curs, a:
 L’Oficina d’Atenció al Ciutadà
C/ Major, 12
Telèfon: 977 67 40 80 – 977 67 62 92
Per confirmar la inscripció de qualsevol d’aquests cursos caldrà aportar la documentació següent:
- Instància sol·licitud especificant el curs, taller, o activitat.
- Fotocòpia del DNI o NIE
- Fotocòpia del document acreditatiu de la situació d’aturat o de la condició d’empresa, si s’escau, en funció del curs.
El procés d’inscripció es farà, en cas de complir els requisits, per ordre de registre d’entrada de les instàncies de sol·licitud.
 *L’Ajuntament es reserva el dret d’anul.lar les formacions previstes en cas que no hi hagi el mínim d’inscripcions necessàries.
Per la seva banda, els periodes generals de matriculació per al CENTRE DE FORMACIÓ D’ADULTS DOLORS PAUL seran els següents:
 Primer trimestre:
            Alumnat antic: del 2 al 6 de setembre de 2013
            Alumnat nou: del 9 al 13 de setembre de 2013
Segon trimestre:
            Alumnat antic: del 25 al 29 de novembre de 2013
            Alumnat nou: del 16 al 19 de novembre de 2013
Tercer trimestre:
            Alumnat antic: del 17 al 21 de març de 2014
            Alumnat nou: del 7 al 10 d’abril de 2014
 Les inscripcions s’hauran de realitzar al:
Centre de Formació d’Adults Dolors Paul
C/ de la creueta, s/n
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores;
dimarts i dijous de 16 a 19 hores.
Telèfon: 977 67 46 01
Per a les activitats que es realitzaran als CENTRES CIVICS i al CASAL DE LA GENT GRAN, la programació es publicarà trimestralment i es podran fer les inscripcions  a l’OAC i al propi Casal de la Gent Gran.
Per a més informació, segueix-nos al facebook (somcunit o CFA Dolors Paul Escola de formació) i al twitter (@somcunit o @cfadolorspaul), a la web municipal o als telèfons de contacte. A través d’aquests canals anirem anunciant els diferents cursos i activitats a mesura que es vagin desenvolupant i qualsevol possible canvi o imprevist. També trobareu exemplars impresos de la Guia de Formació i Oci a partir d’aquesta setmana en les diferents dependencies municipals.
Desitgem que les diferents activitats plantejades us resultin útils i interessants.
Us hi esperem!
Llistat de documents associats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada