Penedès Marítim TV

dilluns, 16 de setembre del 2013

Es convoca el concurs per al cartell del Carnaval Cunit 2014

L'Associació Coordinadora del Carnaval de Cunit ja ha començat a treballar per a l'esdeveniment més multitudinari de tots els que es celebren al municipi convocant el concurs de cartells per al Carnaval del 2014.


El termini de presentació d’obres acaba el 29 de novembre i al document annex es poden consultar les bases que regeixen el concurs i la forma d’entregar les obres. Durant el mes de desembre es presentaran els finalistes a la web i Facebook de la Nova Associació Coordinadora del Carnaval on els usuaris podran votar per l'obra que més els hi agradi. Al gener, finalment, es presentarà l'obra guanyadora a la roda de premsa on s’exposin tots els actes. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 150 euros.
El Carnaval de Cunit celebrarà el proper any la XXVIIa edició amb un munt d’activitats sent la rua de dissabte de Carnaval, la més coneguda pel gran nombre de comparses i carrosses que hi participen. Es tracta d'una festa molt entranyable i on es pot gaudir de disfresses meravelloses acompanyades d'una música de ritmes carnavalescos amb una gran assistència de visitants.
Segons el Regidor de Turisme i Patrimoni, en Jaume Casañas, “el Carnaval de Cunit és un esdeveniment cultural amb molt valor afegit. És una de les festes més potents del municipi i de la comarca, però sobretot pel caire popular i la implicació de tot el poble i més concretament del jovent que demostra les ganes de tirar endavant el poble. Felicitar a tots ells!”
 Llistat de documents associats
  • Bases del concurs del cartell de Carnaval Cunit 2014descarregar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada