Penedès Marítim TV

dimarts, 3 de setembre del 2013

Comença el nou curs al Centre de formació d'adults Dolors Paul

El dia 2 de setembre el CFA Dolors Paul inicia el període de matriculació per al curs 2013-2014.

Aquest curs s’obre amb importants novetats, entre les quals cal destacar la creació d’una nova línia de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior en franja de matí. Fins ara, aquesta formació només es desenvolupava en horari de tarda i, davant la creixent demanda, el centre ha decidit apostar per incrementar l’oferta formativa que dóna accés a la formació professional.

D’altra banda, es recupera també la formació en llengües estrangeres, amb el desenvolupament d’un curs d’anglès (nivell inicial) i es potencia la formació en noves tecnologies amb el desenvolupament de cursos dirigits a l’acreditació dels nivells definits per l’ACTIC. De fet, el CFA Dolors Paul està treballant per convertir-se en centre col·laborador de l’ACTIC. Aquest fet permetrà que els usuaris de l’equipament i la població interessada pugui, mitjançant una prova oficial, acreditar els seus nivells de competència  en l’ús i domini de les noves tecnologies.
Per últim, en col·laboració amb el Consorci per a la normalització lingüística, el CFA Dolors Paul presenta també un curs de nivell Bàsic 1 i cursos semipresencials amb tutoria mitjançant la plataforma Parla.cat.
En Jaume Casañas, regidor d’ensenyament, formació i ocupació, explica que “des del primer dia vàrem creure oportú donar el protagonisme que es mereix a l’escola d’adults. Creiem que és una de les infraestructures més importants per poder donar resposta a la demanda de formació que hi ha a Cunit i a la comarca. És per això que donem més disponibilitat i més oferta formativa per tal d’atendre correctament les necessitats de la població”.
Les persones interessades poden demanar més informació trucant al telèfon 977 67 46 01 en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 19 hores) o adreçar-se a l’escola (c/de la creueta s/n) en el mateix horari. També ens trobareu al nostre canal de facebook (CFA Dolors Paul Escola de formació) i al twitter (@cfadolorspaul).
Calendari de matriculació
GES i cursos per accedir a Cicles formatius:
Preinscrits: matrícula del 2 al 6 de setembre, ambdós inclosos.
No preinscrits: matrícula del 9 al 13 de setembre.
Ensenyaments inicials: Anglès Inicial, Informàtica i Alfabetització
Matrícula del 16 al 20 de setembre
Documentació necessària (per a l’alumnat nou)
1 fotocòpia del DNI.
2 fotografies mida carnet.
1 fotocòpia de la targeta sanitària.
A més, per als cursos de GES:
Llibre d’escolaritat, certificació acadèmica o altres que acreditin els estudis realitzats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada