Penedès Marítim TV

dimarts, 3 de setembre del 2013

Guia de Formació i Oci de Cunit 2013-2014

L'Ajuntament de Cunit edita una guia amb l'oferta formativa i d'oci i lleure pel municipi de Cunit.

Aquest document pretén ser un recull de les diferents accions formatives, ocupacionals i de lleure i d’oci que es duran a terme al municipi de Cunit durant el proper curs.

En ella trobareu, per exemple, formació adreçada a persones aturades com les càpsules per a la inserció laboral, formació per a l’alfabetització digital, formació en manipulació d’aliments, en conducció de carretons; també cursos dirigits especialment a la petita i mitjana empresa de Cunit amb l’objectiu de contribuir a la seva dinamització, com l’anglès comercial, la formació en informàtica i en xarxes socials, coaching, etc. La guia també recull tota la oferta del Centre de Formació d’Adults Dolors Paul. I per últim, es proposen un ventall d’activitats d’oci i lleure que es duran a terme en diferents espais municipals.
L’oferta formativa i d’oci ha estat elaborada fonamentalment a partir de les propostes de molts de vosaltres, que com a ciutadans/es de Cunit, com a treballadors en actiu o persones a l’atur, com a empresaris/es, ens heu traslladat les vostres necessitats i interessos en aquests àmbits.
“La nostra manera d’entendre la política local és fer-la amb i des de la ciutadania, responent a les seves necessitats, per poder elaborar unes polítiques públiques que siguin realment eficaces. Aquest és el cas d’aquesta oferta de formació i lleure, que parteix del carrer, del que ens han demanat les persones de Cunit. És per això que estem convençuts de que els esforços i recursos invertits en les propostes que trobareu en aquesta nova Guia de Formació i Oci han valgut la pena.” Jaume Casañas, Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació.
Llistat de documents associats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada