Penedès Marítim TV

dijous, 12 de setembre del 2013

Nou període de matrícula per als cursos d'anglès, informàtica i alfabetització.

Nous cursos d'anglès i d'informàtica al CFA Dolors Paul!

El proper dia 16 de setembre s’inicia la matriculació per als cursos d’anglès inicial, informàtica i alfabetització. Fins al dia 20 de setembre les persones interessades poden presentar la documentació requerida (2 fotografies carnet, 1 fotocòpia de la targeta sanitària i 1 fotocòpia del DNI/Passaport) al CFA Dolors Paul per tal de reservar la seva plaça.

El curs d’alfabetització està destinat a promoure l’alfabetització en català de persones adultes que no estan alfabetitzades en la seva pròpia llengua o, en el cas de persones d’origen estranger, que ho estan en una llengua d’alfabet no llatí. S’ofereixen dos cursos en horari de matí (dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 hores) i de tarda (dilluns i dimecres, de 16 a 18 hores).
Pel que fa a la formació d’anglès, durant aquest curs s’ha programat una línia de formació de nivell inicial basada en la introducció als fonaments de la llengua anglesa. L’horari del curs serà els dimarts i dijous de 16 a 19 hores.
Per últim, en relació amb els cursos d’informàtica, aquesta formació anirà vinculada a la preparació de les proves d’acreditació de l’ACTIC. Trimestralment es desenvoluparan dos cursos de 45 hores que s’adreçaran a la realització de les citades proves i que permetran a l’alumnat acreditar de manera homologada els seus coneixements en matèria de noves tecnologies. L’horari de les formacions serà els dilluns i dimecres, de 16 a 18 hores, i de 18 a 20 hores (en funció del nivell de l’alumnat)
“Amb aquestes formacions, sumades als cursos de preparació de les proves d’accés a cicles formatius i de graduat en educació secundària, volem oferir una programació el més àmplia possible. El nostre objectiu és atendre des de les necessitats més bàsiques fins a cursos per complementar el currículum i la formació dels nostres usuaris i usuàries, com és el cas dels cursos d’anglès o informàtica” assenyala Jaume Casañas, regidor d’ensenyament, formació i ocupació.
Les persones interessades poden demanar més informació al CFA Dolors Paul (C/de la creueta, s/n) o trucant al telèfon 977 67 46 01 (Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 17.30 hores). També podeu trobar més informació al facebook (CFA Dolors Paul Escola de formació) o al nostre canal de twitter (@cfadolorspaul).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada