Penedès Marítim TV

dimarts, 3 de setembre del 2013

Es netegen els abocaments de runa incontrolats de 3 indrets de l'entorn forestal de Cunit.

Es porten a terme unes actuacions puntuals a tres de les zones d'abocaments incontrolats amb més residus presents, amb l'objectiu de millorar el nostre entorn forestal del nostre municipi.

Atesa la presència d’abocaments incontrolats de residus a diversos punts de les zones forestals del municipi, i la necessitat d’efectuar la neteja i clausura d’aquests per millorar les condicions del nostre entorn forestal; el passat mes de juliol l’àrea de Medi ambient, va planificar i executar, amb l’empresa concessionària del servei de recollida i transport de residus, unes actuacions puntuals a tres de les zones d’abocaments incontrolats amb més residus presents, amb l’objectiu de millorar el nostre entorn forestal del nostre municipi.

Les tres zones on s’ha actuat són :
 1.  Carretera que uneix carrer París amb Av. Gornal (Els Rosers).
    2. Accés al carrer Estocolm des d’Av. Gornal (Els Rosers).
      3. Ctra. Sant Antoni, accés al connector biològic de l' autopista C-32, darrera Masia Sant Antoni, zona de pas de la línia de gas.
        Els treballs realitzats principalment van ser la retirada de runes i voluminosos i els acondicionaments de les zones, col·locant cordons de terres als marges de les carreteres per evitar nous abocaments.
        Uns treballs efectuats que no van generar una despesa addicional pel consistori, ja que les hores emprades seran compensades amb el servei contractat amb l’empresa concessionària, tot i això la valoració econòmica de les actuacions realitzades sumen vora els 2.200 euros.
        Els residus retirats dels tres punts van ser de 14.480 kg de voluminosos, 140kg de Pneumàtics i 4.000 kg de runa.
        El regidor de Medi ambient, Toni Martínez ha assenyalat que l’ajuntament té detectat més abocaments, que pròximament seran retirats, i ha  anunciat  que "per tal d'actuar contra aquest problema, es sancionaran durament els infractors que cometin aquestes faltes o delictes ambientals”

        Cap comentari:

        Publica un comentari a l'entrada