Penedès Marítim TV

dimarts, 3 de setembre del 2013

La regidoria de Turisme i Patrimoni potenciarà la informació de Cunit amb el OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) és una iniciativa que va nèixer amb l'objectiu de crear i proporcionar dades geogràfiques lliures, com ara carrers i mapes de carreteres.

Es dediquen fonamentalment a promoure el creixement, desenvolupament i distribució de dades geoespacials lliures, així com de proporcionar els mitjans per alliberar dades geogràfiques lliures, per a que  qualsevol que ho desitgi pugui utilitzar-los i compartir-los.

Cunit té introduïts nombroses ressenyes sobre diferents elements patrimonials, monuments, comerços i equipaments municipals, per a que totes les persones que vulguin consultar aquesta base de dades, de caràcter totalment gratuït, trobin la ubicació dels recursos turístico-culturals, comercials i de serveis que ofereix el nostre municipi.
En paraules del Regidor de Turisme i Patrimoni, en Jaume Casañas, volem potenciar el coneixement i la informació del nostre municipi amb eines gratuïtes i divulgatives, com és el cas del OpenStreetMap. Aquesta aplicació ens permetrà posar informació sobre uns mapes que són molt consultats i els que vulguin conèixer Cunit tindran tota la informació turística i patrimonial a l’abast. El projecte del Penedès Marítim va lligat al desenvolupament de la tecnologia 2.0. Com a eines divulgatives, l’OpenStreetMap, n’és una més, conjuntament amb el web i l’ aplicatiu per a mòbils que recentment estrenarem.
 L’adreça web és http://www.openstreetmap.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada