Penedès Marítim TV

dimarts, 12 de novembre del 2013

Avui finalitza el curs "Posicionar l'empresa a les xarxes socials (twitter i facebook)" de la Guia de Formació i Oci 2013-14 destinat als empresaris/-es de Cunit.

El curs "Posicionar l'empresa a les xarxes socials (twitter i facebook)", que va començar el passat 28 d'octubre, ha tingut una bona acollida entre el col.lectiu empresarial del municipi.

 
La formació ha anat a càrrec de l’ADEG, l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, a les dependències del Servei d’Ocupació Municipal de Cunit – SOM Cunit. El curs ha proporcionat als empresaris/es els coneixements i habilitats necessàries per poder fer visible els seus negocis a través de les xarxes socials facebook i twitter, amb l’objectiu de contribuir a la dinamització d’aquest sector imprescindible per a l’economia del municipi.
Aquesta formació estaria en el marc del conveni signat per l’ADEG i l’Ajuntament de Cunit al 2011, la finalitat del qual és incidir en l’impuls de l’activitat econòmica i la promoció del teixit empresarial de l’entorn, entre d’altres.
“La formació és una eina imprescindible no només per a la inserció laboral dels treballadors/es a l’atur, sinó també per a la dinamització i actualització del sector empresarial, sobretot pel que fa a la utilització de les xarxes socials en el seu propi benefici i en el benefici de tots i totes, ja que aquest és un col.lectiu clau per al desenvolupament del municipi”, Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Sr. Jaume Casañas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada