Penedès Marítim TV

dimecres, 13 de novembre del 2013

Carnaval Cunit: "Artistes, encara teniu 15 dies!"

Bé, tampoc cal que us atabaleu gaire perquè estem segurs que molts ja teniu quasi enllestit el vostre cartell del Carnaval de Cunit 2014. Però que no se us oblidi la data límit: heu d'haver-lo lliurat a la Coordinadora, com a molt tard, el divendres 29 de novembre de 2013.
Cada cop queda menys per a què arribi la festa més participativa de Cunit, una nova edició del nostre CARNAVAL, i, comptant la del 2014, ja són 27 edicions!
Sabem que el CARNAVAL DE CUNIT i la seva edició del 2014 només es poden i es podran descriure amb una única paraula: ESPECTACULAR! I igual d'espectacular que és aquesta festa ha d'ésser el cartell que presenta i que esdevindrà la seva imatge.
Per això, des de la Comissió del Carnaval de Cunit us fem la darrera crida a vosaltres, artistes i persones amb inquietuds artístiques, per animar-vos a presentar les vostres obres més alegres, esbojarrades, més festives... les més carnavaleres i poder entrar a la història de la festa gran de Cunit.
Sou lliures d'emprar qualsevol tècnica artística (pintura, fotografia, art digital a excepció del copy&paste que això només ho fan els estudiants i els polítics jijiji...), podeu presentar-ho físicament o en format digital (CD o DVD); més facilitats no us podem posar, oi? Això sí, hi ha unes poques normes que cal que respecteu, perquè no hem d'oblidar que volem un cartell per ésser la imatge del CARNAVAL CUNIT 2014. Per aquest motiu us tornem a adjuntar les bases del concurs.
D'entre totes les obres que compleixin les normes, les tres que es considerin millors seran publicades al nostre Facebook i seran els nostres amics, ja amb més de 1.700 seguidors, els que ajudaran a la Coordinadora del Carnaval a triar el cartell guanyador. Però... espera... encara no ens segueixes a Facebook? Què no vols ser partícip de una de les tries més importants de l'any? Aix... molt manifestar-te contra la política però quan tens la oportunitat de mullar-te decideixes callar? SIGUES CONSEQÜENT, SEGUEIX-NOS A FACEBOOK I VOTA L'OBRA QUE MÉS T'AGRADI! I com no, fes que els teus amics i amigues també ens segueixin.
L'obra que resulti guanyadora no només tindrà el privilegi de presentar, presidir i ser la imatge d'un dels carnaval amb més projecció de Catalunya, sinò qué el seu autor o autora rebrà un premi en metàl·lic de 150€.
VINGA ARTISTES, TOTS SOM EL CARNAVAL DE CUNIT, COMPTEM AMB EL TEU TALENT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada