Penedès Marítim TV

dimecres, 13 de novembre del 2013

Signat el contracte del mobiliari de l’Arxiu municipal

El nou servei unificarà la part administrativa i la històrica en un mateix espai amb millor condicions de conservació i classificació

L’Arxiu municipal canviarà la seva ubicació actual, a l’escorxador (arxiu administratiu) i la biblioteca Mossèn J. Avinyó (arxiu històric), i quedarà unificat al soterrani de l’edifici dels Serveis Tècnics municipals al carrer Joan XXIII cantonada amb carrer Raval del Torrent. Abans de traslladar els documents cal que el nou espai estigui degudament equipatl i per fer-ho s’ha signat el contracte de compra del mobiliari amb l’empresa Expert-Line SL.

La superfície total a moblar és de 132m2 amb armaris compactes situats sobre rails i accionats amb volant frontal, un armari fix amb portes abatibles per a les col·leccions fotogràfiques i un carro per transportar els documents. Hi haurà un total de 6 mòduls entre fixes i mòbils i les prestatgeries es regularan en alçada per tal d’adaptar-se als diferents contenidors de l’Arxiu.

Quan estigui tot instal·lat l’Arxiu comptarà amb una planera, on es guarden cartells del Fons Charlie Rivel i de l’Ajuntament; un armari per guardar vestits i objectes del Fons Charlie Rivel i dos armaris per col·leccions fotogràfiques i de característiques especials (fons de Ràdio Cubelles, fons fotogràfics de l’Ajuntament i fons fotogràfics que poguessin donar particulars).

També estarà dotada d’una prestatgeria oberta tipus mecano, per a les noves transferències, i un carro d’arxiu, que ha de servir per subministrar documentació al mateix edifici ja que la sala de consulta s’ubica al primer pis de l’edifici dels Serveis Tècnics.  

Serveis Tècnics municipals (Urbanisme-Obres-Medi Ambient-Sanitat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada