Penedès Marítim TV

dimarts, 12 de novembre del 2013

La Llar d'Infants El Trenet inicia un programa d'educació nutricional

El Trenet ha impulsat un nou servei vinculat amb l'adquisició de pautes d'alimentació saludables per als més petits.


Amb la voluntat de complementar l’atenció als infants matriculats a l’escola bressol municipal,  l’equip educatiu d’El Trenet ha impulsat un nou servei vinculat amb l’adquisició de pautes d’alimentació saludables per als més petits.  

La idea clau del projecte radica en la incorporació de la fruita en la dieta dels nens i nenes matriculats a la llar. Partint d’aquesta idea, els esmorzars es plantegen com una activitat educativa més, a partir de la qual activitats com tallar i repartir la fruita s’adrecen a l’adquisició de nous coneixements. Tot amb la voluntat de convertir  l’esmorzar en un espai d’aprenentatge i en un acte social on compartir amb el grup i les educadores.
El projecte ha començat ha aplicar-se durant els darrers dies i ha rebut una gran acceptació per part de les famílies amb infants matriculats al centre educatiu. “Considerem molt important l’adquisició d’hàbits d’alimentació saludables des d’edats tempranes” assenyala Jaume Casañas, regidor d’ensenyament. “Estem molt contents de l’excel·lent rebuda per part de les famílies i la seva predisposició en col·laborar en projectes com aquest”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada