Penedès Marítim TV

divendres, 29 de novembre del 2013

La Policia Local de Cunit denuncia el mal funcionament dels "walkies"

El sindicat de policies municipals SPPM-CAT ha comunicat en una nota als mitjans de comunicació la seva «preocupació i malestar» davant el mal funcionament de les comunicacions per "walkie" pertanyents a la xarxa RESCAT. El sindicat afirma que aquest és un problema que ve passant des de l’estiu i que deixa «moltes zones fosques al municipi».

Alejandro Rebolla, ha mostrat la seva preocupació i malestar davant el mal funcionament de les comunicacions per "walkie" de la xarxa policial RESCAT en tot el municipi de Cunit i assegura que s’ha posat en contacte diverses vegades amb l’empresa responsable, però que aquesta, després de diferents mesures i comprovacions, «ha estat incapaç de resoldre el problema».

D’aquesta manera, les patrulles policials no es poden connectar amb la sala o amb altres patrulles en segons quins llocs de Cunit, obligant als propis agents a comunicar-se amb trucades de mòbils. Segons els mateixos cossos policials, això retarda la resposta als problemes i dóna una mala imatge a la ciutadania del funcionament de la policia local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada