Penedès Marítim TV

dimarts, 12 de novembre del 2013

CUNIT I CUBELLES ACORDEN UNIR ELS SEUS PASSEIGS MARÍTIMS AMB UNA PASSERA

Les alcaldesses han signat un conveni per a connectar el litoral dels dos municipis

Els ajuntaments de Cunit i Cubelles han signat un conveni pel qual es comprometen a construir una passera per a vianants que uneixi el Passeig Marítim de Cunit i el Passeig de la Marina de Cubelles.


Aquest conveni serveix per establir un marc de col·laboració que garanteixi la connectivitat territorial entre ambdós municipis i, en particular, entre els passeigs marítims d’ambdós municipis creant una continuïtat a la façana marítima que avui dia queda trencada pel torrent d’en Pedro.


Amb la construcció d’aquesta passera es garantirà d’un costat un recorregut accessible i per altre costat s’incrementa la seguretat de les persones ja que podran eludir el torrent en el trànsit normal entre ambdós municipis. La construcció del pont permetrà el pas dels vianants salvant el desnivell actual del torrent d’en Pedro. Concretament, el pas té 34 m de llarg i 1,80m d’ample (veure les imatges).

Però a més, segons l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras: “es tracta de donar resposta a una reivindicació històrica per part dels veïns que sempre han tingut dificultats per a travessar aquest torrent. En aquest cas, la voluntat per part dels dos Ajuntaments i la bona predisposició ens han portat a buscar una solució a la problemàtica que es pateix en aquest punt des de sempre. La passera significarà molt més que la unió dels dos passeigs marítims, és un símbol més del projecte conjunt del Penedès Marítim i de l’impuls de les potencialitats de tots dos municipis”.

El conveni resol que cadascun dels municipis faci una aportació de 15.571,88€ (més IVA) per a la redacció i construcció d’aquesta infraestructura i que es creï una comissió de seguiment del projecte.

L’Ajuntament de Cunit ha redactat el projecte que es licitarà properament per part de tots dos Consistoris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada