Penedès Marítim TV

dimarts, 12 de novembre del 2013

La Biblioteca Marta Mata de Cunit formarà part del cicle 'Biblioteques amb DO'

El projecte té com a objectiu la dinamització de l'espai bibliotecari amb propostes de maridatge entre les lletres i el vi.

La Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit entrarà a formar part del projecte ‘Biblioteques amb DO’, una iniciativa que s’està desenvolupant aquest any i que té com a objectiu la dinamització de l’espai bibliotecari amb propostes de maridatge entre les lletres i el vi.

La iniciativa pretén que les Biblioteques públiques de Catalunya esdevinguin aparadors de la seva denominació d’origen organitzant activitats com vermuts literaris, clubs de lectura, tastos de vins, exposicions, etc.
La regidoria de Turisme i Patrimoni ha impulsat la participació de la Biblioteca Marta Mata de Cunit en aquest projecte que promou el Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya. Actualment, s’està estudiant la proposta d’activitats que es duran a terme.
Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica com Cunit entrarà a formar part d’aquest cicle: “Aquesta iniciativa encaixa perfectament en la marca Penedès Marítim. La Biblioteca Marta Mata serà un escenari magnífic des d’on projectar les potencialitats del nostre municipi (tant pel que fa al Patrimoni com pel que fa a la cultura) i del Penedès Marítim a través de l’enologia, un dels altres actius del territori”.
La iniciativa compta amb la col·laboració d’institucions de renom literari o vinícola com la Institució de les Lletres Catalanes , del Centre Quim Soler , de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) , i de VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada