Penedès Marítim TV

dimecres, 13 de novembre del 2013

La sala sociocultural obre portes a la ciutadania

L’Hora del Conte ‘Saltironets’ de Susana Peix va ser el tret de sortida a les activitats socials del nou equipament municipal

La sala sociocultural ja està inaugurada de manera oficial. L’Alcaldessa, Mònica Miquel, acompanyada d’una representació de regidors i regidores de la Corporació, la directora de l’escola Charlie Rivel, representants veïnals i públic; va tallar la cinta del nou equipament municipal. Un espai que ja fa mesos que també exerceix de gimnàs de l’escola Charlie Rivel i a partir d’ara podrà acollir actes i activitats municipals i del teixit associatiu de la vila.

L’acte inaugural va ser una Hora del Conte que va aplegar més d’una cinquantena d’infants. Susana Peix va fer gaudir els més petits amb el conte Saltironets del que també n’és l’autora. Una representació dinàmica i divertida que contenia l’aprenentatge lúdic del llenguatge dels signes català. La jornada va concloure amb un taller on els infants van pintar el seu conte preferit en una peça rodona de paper que Susana Peix els va anar transformant en xapes que es van poder endur a casa.

Equipament per a tot tipus d’activitats
La sala sociocultural està equipada amb terra de parquet flotant i, gràcies a tres cortines motoritzades des del sostre, es pot dividir en quatre espais independents. Una grada retràctil amb capacitat per més de 200 persones es troba situada al fons de la sala, que també disposa d’un equip de sonorització amb sis altaveus a les parets. Una pantalla motoritzada de 12m2 de superfície permetrà realitzar projeccions amb un projector que també es despenja del sostre gràcies a un mecanisme automàtic. Les projeccions poden ser des de la connexió d’un ordinador amb diversos sistemes (VGA, HDMI), senyal de televisió, reproductors de DVD... Un equipament que podrà donar resposta a les necessitats d’espais per a activitats municipals i de les entitats de Cubelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada