Penedès Marítim TV

dijous, 14 de novembre del 2013

Cunit inclou la seva oferta turística i cultural en una aplicació mòbil

És una plataforma digital on es poden crear, gaudir i compartir rutes turístiques i culturals en el territori del Penedès Marítim.


L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, està ultimant els detalls per a posar en marxa una aplicació mòbil que esdevé una plataforma digital on es poden crear, gaudir i compartir rutes turístiques i culturals en el territori del Penedès Marítim.
Aquest és un pas més i una nova acció que engloba el marc genèric del Penedès Marítim i que busca crear noves eines per a difondre l’oferta cultural, patrimonial i turística del municipi de Cunit en aquest cas.
L’aplicació és vàlida per a smartphones i tablets i permet que cada usuari personalitzi els seus indrets preferits, restaurants, comerços, llocs atractius per a visitar, etc en el municipi. Es poden crear rutes personalitzades i després compartir les experiències a la xarxa.
Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “El Penedès Marítim cada dia pren més forma, un projecte d’aquestes característiques no pot obviar les noves tecnologies i les possibilitats que ofereix internet i les aplicacions digitals. La inclusió de tota la informació del municipi en una aplicació d’aquestes característiques és una aposta decidida per seguir mirant endavant”.
L’aplicació ‘City Experience – Penedès Marítim’ es troba disponible en 9 idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada