Penedès Marítim TV

dimarts, 26 de novembre del 2013

Primers passos en l'alfabetització digital a Cunit.

Ahir va finalitzar el curs "Alfabetització digital per a la inserció laboral" que ha tingut una durada de 15h. distribuïdes entre les dates 11, 13, 18, 20 i 28 de novembre de 2013. Aquest s'ha fet a les dependències del SOM Cunit i ha estat impartit per IDFO (Institut per al desenvolupament de formació i l'ocupació).


Des de la Regidoria d’Ensenyament, Formació i Ocupació s’ha detectat com una necessitat bàsica de formació i d’inserció laboral l’adquisició d’habilitats informàtiques, motiu pel qual s’ha donat prioritat a aquest tipus de formació. L’objectiu d’aquest curs, era adquirir els coneixements i habilitats mínimes necessàries en relació a les eines informàtiques i multimèdia útils per als processos de recerca de feina.

La valoració dels alumnes ha estat molt positiva. Han adquirit els coneixements bàsics per fer ús de l’ordinador i d’Internet i posar-los en pràctica en els  processos de recerca de feina.
En aquest sentit, els alumnes del curs han aprofitat la presència del Regidor, el Jaume Casañas, per sol.licitar més hores de formació en aquesta matèria ja que s’han donat compte de la importància de les noves tecnologies pel seu procés d’inserció laboral. Aquest els hi ha transmès la voluntat de l’equip de govern de seguir apostant per la formació i especialment per la informàtica i les xarxes socials. També els ha fet saber que s’està valorant la possibilitat d’habilitar un espai amb ordinadors unes hores a la setmana per poder promoure la recerca de feina autònoma d’aquelles persones de Cunit que ho necessitin.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada