Penedès Marítim TV

dimarts, 12 de novembre del 2013

Guarniment de Nadal amb tecnologia led i a cost zero per l'Ajuntament

S'estan instal·lant els motius de Nadal pels carrers de Cunit

Cunit comença a guarnir-se amb les llums de Nadal. Aquesta setmana s’estan començant a instal·lar els motius nadalencs pels carrers del municipi.


El subministrament i instal·lació de tot el guarniment nadalenc de Cunit va a càrrec de l’empresa SECE, adjudicatària del nou contracte de la gestió integral del servei d’enllumenat públic del nostre municipi.
Julio Ramon, regidor d’Urbanisme, destaca que “aquest és un altre exemple d’una gestió eficient. L’enllumenat nadalenc suposava una despesa important que hem aconseguit reformular amb la voluntat de mantenir la decoració del municipi per aquestes dates tan senyalades. És una acció que no té cap cost per l’Ajuntament de Cunit ja que es va incloure, com a requisit, en el plec de clàusules de la contractació”.
En total, s’estan instal·lant 36 motius distribuïts per tot el municipi, els clàssics ‘Bones Festes’ en llocs estratègics de pas, equipaments municipals i a les entrades i sortides dels sectors residencials i un total de 24 motius individuals en el casc antic.
Tota la decoració nadalenca és de baix consum amb tecnologia led.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada